Користувач:
Тарас Ведмідь /  відгуки, інфо.
Ключові слова:
 /  Оголошення користувача - Тарас Ведмідь

Оголошення користувача - Тарас Ведмідь

Всього знайдено, оголошень: 3 (в т.ч. архівні). Показані: 1 - 3. Режим відображення:
Диссертация на заказ
1000 грн.
Мы команда профессионалов, работающая давно на рынке, мы давно на связи с лучшими докторами и кандидатами наук в Украине и России. Самое главное, ч... Ціна: 1000 грн.
Тарас Ведмідь, м. Київ, 17-01-2024, Надам послугу
Кваліфікована допомога в написанні дисертаційної роботи на здобуття наукового ступеня кандидата чи доктора наук з державного управління. Підбір т...
Тарас Ведмідь, м. Київ, 17-01-2024, Надам послугу
Написання дисертації від А до Я 2
Докторська дисертація, кандидатська дисертація, автореферат дисертації, супровід захисту дисертації, наукові статті у фахових виданнях України та с...
Тарас Ведмідь, м. Київ, 17-01-2024, Надам послугу
Тарас Ведмідь
Загальна інформація
В основу створення Інформаційного центру «Ведмідь» покладено багаторічний різносторонній діалог вчених, педагогів вищої школи, практиків різних навчальних закладів України. На перших порах нас об'єднувала спільна ідея: розвиток наукових ідей в цілому і, відповідно, розширення власного світоглядного простору. Таким чином, ми використовували науковий бенчмаркінг.

На певній стадії нашого розвитку ми зрозуміли, що стали багаті - багаті на ідеї, креативні напрямки вирішення складних проблем, сучасні підходи до наукових досліджень - і вирішили ділитись нашими знаннями в наших роботах. Однак, це тільки одна, незначна частина нашої діяльності, з іншого боку ми глибоко розуміємо і усвідомлюємо слова великого мислителя Сократа: «Я знаю, що я нічого не знаю», і, відповідно, продовжуємо працювати в напрямку отримання нових знань, умінь, навичок і набувати досвід.

Нагадаємо, що саме люди складають головну цінність компанії. Наша команда складається не просто з кращих професіоналів. З нами співпрацюють кращі і найдосвідченіші люди, здатні вкласти розум і вдихнути душу в результатах вашої роботи.

Нашим співробітникам властиві мінімум три важливих особливості:

Високорозвинений інтелект
Полум'яне серце
Позитивна життєва енергія

Наші переваги:

Конфіденційність
Гарантія якості
Індивідуальний підхід та виконання всіх обгрунтованих вимог
Інформування в оперативному порядку про стан виконання замовлення
Проведення обгрунтованого корегування замовлення
Підтримання зв'язку з виконавцями
Дотримання Ваших інтересів при виникненні спірних питань
Стислі терміни
Зручність замовлення
ua
/ua/
0