/  Нерухомість  /  Квартири  /  1-кімнатні  /  Продаж 1-к квартира Луцьк, 32000 $
 /  ... / ... / 1-кімнатні
Продам / купити
Продаж 1-к квартира Луцьк, 32000 $
Продам / купити

Продаж 1-к квартира Луцьк, 32000 $

Регіон: вся Україна, Волинська обл. / Луцьк   (Наливайка, 4)
Архівне оголошення
Знайти схожі
Продам компактну й затишну однокімнатну квартиру з можливістю швидкого заселення нових господарів.
Загальна площа квартири 34 кв.м.: кухня 5 кв.м., кімната 19 кв.м., компактний коридор, сумісний санвузол і місткий засклений балкон.
Відмінний внутрішній стан, квартира готова до швидкого заселення нових господарів, продаж відбувається з частиною наявних меблів і техніки.
Встановлені усі необхідні лічильники, у будинку облаштовано тепловий пункт. Квартира дуже тепла й економна в сплаті комунальних платежів. (//www.ukrboard.com.ua)
Квартира розташована на п’ятому поверсі цегляного будинку, є внутрішньою (не кутовою). Вікна виходять у тихий озеленений двір.
Чистий охайний під’їзд, встановлено домофон. Впорядкована прибудинкова територія, поруч дитячий майданчик і велика парковка для авто мешканців.
Квартира розташована по вул. Наливайка зручний для життя, інфраструктурно-розвинений район, із зручною логістикою доїзду та багатьма закладами відпочинку, побуту та освіти. Поруч з будинком школа №11, дитячий садок №37, медколедж "Монада", Технічний коледж ЛНТУ, у пішій доступності кілька супермаркетів та аптек, відділення пошти і банку.
Житло для особистого проживання або квартира під вигідну здачу в оренду? Вирішувати Вам - правильними будуть усі можливі варіанти!
площа: 33/19/5 м2, поверх: 5/5
Додатково
ID оголошення: #3110975 (додано зареєстрованим користувачем)
Постійна адреса оголошення: 
Показів / переглядів за сьогодні: ?, всього: ?
 
ua
/ua/
0