/  Нерухомість  /  Будинки, дачі  /  Продаж 5-к будинок Житомир, Березівка, 120000 $
Продам / купити
Продаж 5-к будинок Житомир, Березівка, 120000 $
Продам / купити

Продаж 5-к будинок Житомир, Березівка, 120000 $

Регіон: вся Україна, Житомирська обл. / Житомир   (Нова)
Архівне оголошення
Знайти схожі
Уявіть собі, як ви прокидаєтеся в новому будинку, де вас зустрічає затишна атмосфера і запах ароматної кави. Ви виходите на балкон і насолоджуєтеся чудовим видом на свій сад і фруктові дерева. А ввечері ви зі своєю родиною зігріваєтесь біля каміна, розповідаючи один одному історії.
Цей будинок може стати вашим домом мрії, в ньому багато місця для втілення ваших інтерєрних фантазій та творчих задумів. Він розташований в центрі населеного пункту, де є все необхідне для комфортного життя: школа, дитячий садок, магазини, поліклініка. Будинок має площу 160 кв.м. і складається з двох поверхів. На першому поверсі розташована вітальня- камінна, кухня, санвузол, гараж та технічне приміщення. На другому поверсі - три спальні, великий зал кінотеатр для перегляду захоплюючих кінофільмів в родинному колі і балкон. (//www.ukrboard.com.ua)
Будинок виконаний з якісних екологічних матеріалів для комфортного проживання, має індивідуальне опалення, встановлені металопластикові вікна та броньовані вхідні двері. У будинку є камін, який є осередком живого вогнища, створює затишок, атмосферу тепла та захисту.
Ділянка площею 12,5 сотих. В селі є все для спокійного життя та виховання дітей. Новий дит.садок, ліцей, амбулаторія, магазини, кафе, спортивні майданчики, два парки, озеро, ліс. Будується АТБ, торгівельні майданчики, сто. Центр села. + Добудовую приміщення в 50 кВ.м, яке ви зможете використати для організації сімейного бізнесу, стартапу. с. Садки Житомирський район, по трасі Київ Чоп. 15 км від Житомира, 150 км до центру Києва.
площа: 160/140/10 м2, будинок, стіни: черепашник, житлових повірхів: 2, ділянка: 12.5 сот.
Додатково
ID оголошення: #3096826 (додано зареєстрованим користувачем)
Постійна адреса оголошення: 
Показів / переглядів за сьогодні: ?, всього: ?
 
Схожі свіжі оголошення
Серед них є багато цікавих...
Продаётся кирпичный жилой дом 9
Коростень
18-10-2023
ua
/ua/
0