/  Нерухомість  /  Квартири  /  3-кімнатні  /  Продаж 3-к квартира Луцьк, 41500 $
 /  ... / ... / 3-кімнатні
Продам / купити
Продаж 3-к квартира Луцьк, 41500 $
Продам / купити

Продаж 3-к квартира Луцьк, 41500 $

Регіон: вся Україна, Волинська обл. / Луцьк   (Сагайдачного, 5)
Продам компактну трикімнатну квартиру з хорошим внутрішнім станом, у цегляному будинку поблизу ТЦ Імідж (вул. Сагайдачного)!
Загальна площа 62 кв.м.: компактна кухня 7 кв.м., кімнати 17 і 13 кв.м., є містка узаконена прибудова на 11 кв.м., роздільний санвузол. Є сухий місткий підвал із окремим входом із квартири, що слугує і як додатковим місцем для зберігання, так і (за потреби) тимчасовим безпековим сховищем.
Хороший житловий стан, при продажі лишається частина наявних меблів, квартира готова до швидкого заселення нових мешканців. У всіх кімнатах встановлені нові металопластикові вікна.
Наявні лічильники на воду, газ і світло (з тарифікацією день/ніч), встановлений електробойлер для підігріву води. Квартира дуже тепла й економна в сплаті комунальних платежів.
Цегляний будинок, квартира розташована на першому поверсі (із загальних 5-ти), є не кутовою, вікна виходять на дві сторони. (//www.ukrboard.com.ua)
Чистий охайний під’їзд, встановлено домофон. Впорядкована прибудинкова територія, є дитячий майданчик і парковка для авто мешканців. Створене ОСББ.
Зручний для життя, інфраструктурно-розвинений район Луцька на перетині проспекту Відродження і вулиці Рівненської. Зручна логістика доїзду (як власним авто, так і громадським транспортом), близькість до безлічі закладів відпочинку, побуту на освіти. Поруч з будинком супермаркети Сільпо, МЕТРО і АТБ, у пішій доступності дитячий садок № 34, зупинка громадського транспорту, аптека, відділення пошти і банку, багато інфраструктурних закладів, що роблять життя мешканців комфортним і зручним.

У пошуках затишного житла з можливістю швидкого заселення, у тихому і, водночас інфраструктурно-розвиненому районі Луцька!
Телефонуйте Ви натрапили на відмінний варіант!
площа: 62/41/7 м2, поверх: 1/5
Додатково
ID оголошення: #3060093 (додано зареєстрованим користувачем)
Постійна адреса оголошення: 
Показів / переглядів за сьогодні: ?, всього: ?
 
Схожі свіжі оголошення
Серед них є багато цікавих...
ua
/ua/
0