/  Обладнання  /  Обладнання для харчової промисловості  /  М`ясопереробне обладнання  /  Модульні стрічки Uni ECB для обробки, обвалки...
Продам / купити
Модульні стрічки Uni ECB для обробки, обвалки та жилування м'яса, Дніпро
Модульні стрічки Uni ECB для обробки, обвалки та жилування м#039;яса
Продам / купити

Модульні стрічки Uni ECB для обробки, обвалки та жилування м'яса, Дніпро

Регіон: вся Україна, Дніпропетровська обл. / Дніпро   (0503364688, 0671963381)
Оновлено:
Ammeraal Beltech виготовляє модульні стрічки Uni для обробки, обвалки та жилування м'яса. Підприємства з випуску м'ясних напівфабрикатів часто стикаються з ситуацією, коли на лініях по обробці філейної частини виникають проблеми на конвеєрах, оснащених модульними стрічками наших конкурентів:

• Ризик забруднення та втрата продукції – т.к. маленькі шматки м'яса провалюються через стрічку.
• Ножі операторів застрягають у стрічці.
• Нерівна поверхня стрічки, що ускладнює операції з продуктом.
• Піни виходять зі стрічки, що потребує постійної перевірки (травми операторів).
• М'ясо застрягає навколо зубів зірочки, створюючи ризик забруднення при попаданні назад на стрічку та дотику свіжими шматками.
• Проблеми з очищенням через пристрій піна (використання занадто багато хімічних засобів для знищення бактерій).
• Піни (з'єднувальні штифти) коротші, ніж загальна ширина стрічки, що створює місця
для накопичення м'яса та жиру, викликаючи забруднення, коли бруд повторно потрапляє на стрічку і стикається зі свіжим м'ясом. (//www.ukrboard.com.ua)
• Гострі краї та ймовірність травм операторів у разі
попадання краю рукава одягу між двома ланками стрічки.
Вихід із ситуації, це модульна стрічка Uni ECB:
• Суцільна поверхня зменшує втрати продукції та забруднення, т.к. м'ясо не провалюється крізь стрічку. Залишки м'яса не налипають на приводні зірочки.
• Ножі не застрягають у стрічці.
• Гладка поверхня без отворів дозволяє легко керуватися продуктом.
• Гладкі краї стрічки запобігають застряванню, скупченню бруду та застряванню одягу.
• Менше техобслуговування та просте очищення. Щоб зняти стрічку не потрібно жодних інструментів.
• Кращі випускні характеристики матеріалу (POM SI) – поверхня стрічки Uni ECB залишається білою довше і це показує, що не забруднюється так швидко, як інші матеріали.
• Зірочки без отворів не дозволяють накопичуватися обрізкам м'яса.
 
Автор, контакти
Владислав Румянов /  відгуки, інфо. /  оцінка активності
Телефон: 0503xxxxxx показати
Передоплата або супервигідна ціна? Обов'язково ознайомтесь!
Додатково
ID оголошення: #2836954 (додано зареєстрованим користувачем, дата реєстрації: 19-03-2015)
Додано / Оновлено: 29-04-2024 22:50   (актуальне, до: 29-04-2025)
Постійна адреса оголошення: 
Показів / переглядів за сьогодні: ?, всього: ?
 
Схожі оголошення
Серед них є багато цікавих...
ua
/ua/
0