Пользователь:
Ультра Сейф /  отзывы, инфо.
Ключевые слова:
 /  Объявления пользователя - Ультра Сейф

Объявления пользователя - Ультра Сейф

Всего найдено, объявлений: 14 (в т.ч. архивные). Показаны: 1 - 14. Режим отображения:
Купити вбудований сейф GK/1 4
7728 грн.
Вбудований сейф GK/1 – це надійний маленький зламостійкий стінний сейф італійського виробництва з ключовим замком. Опір до злому: клас S2 за європ... Цена: 7728 грн.
Safegood, г. Киев, 30-04-2024, Продам / купить
Міні сейф схованка-розетка СТР ХХ 3
2022 грн.
Металевий ящик міні сейфа виготовлений з металу завтовшки 3 мм і розрахований на монтування в стіну врівень. Він вільно може розміститися у будь-як... Цена: 2022 грн.
Safegood, г. Киев, 30-04-2024, Продам / купить
Стінний сейф GC/4L
13 839 грн.
Сейф GC/4L серії GOLD італійської фірми Technomax – це поєднання високотехнологічного заводського виготовлення, застосування новітніх розробок в об... Цена: 13 839 грн.
Safegood, г. Киев, 30-04-2024, Продам / купить
Меблевий сейф SMTO/3 3
15 456 грн.
Сейф меблевий італійського виробника TECHNOMAX. Конструкція має цільну фронтальну частину, завтовшки 8 мм, корпус завтовшки 2 мм. Дверний отвір ви... Цена: 15 456 грн.
Safegood, г. Киев, 30-04-2024, Продам / купить
Міні сейф MB/0 4
5103 грн.
Маленький меблевий сейф італійського виробника TECHNOMAX. Надійне сховище для цінних речей невеликого розміру. Конструкція має цільну фронтальну ч...
Safegood, г. Киев, 30-04-2024, Продам / купить
Вбудований сейф BS-20К 4
3200 грн.
Ультрабюджетна модель вбудованого у стіну сейфа від української компанії GUTE. Дана модель підійде для зберігання цінностей невеликої вартості та г...
Safegood, г. Киев, 30-04-2024, Продам / купить
Сейф меблевий GUTE ЯМХ 15Т 3
750 грн.
Сама мала та компактна модель сейфу з серії ЯМХ GUTE з сегменту ультрабюджетних рішень. Незначна товщина стінок до 1.2 мм і дверцят 2 мм та ключо...
Safegood, г. Киев, 30-04-2024, Продам
Сейф-схованка Розетка СТР 3
1392 грн.
Одинарна розетка сейф-схованка – це мінісейф виготовлений як циліндр з металу діаметром 3 мм з висувним лотком. Він ідеально сховається у будь-якій...
Safegood, г. Киев, 30-04-2024, Продам
Міні сейф схованка-розетка СТР ХХХ 3
2931 грн.
Металевий ящик виготовлено з металу діаметру 3 мм та розрахований на монтування у стіну врівень. Він може вільно розміститися у будь-якій стіні дос...
Safegood, г. Киев, 30-04-2024, Продам
Вбудований сейф GD/7 2
23 328 грн.
Сейф GD/7 серії GOLD італійської фірми Technomax – це поєднання високотехнологічного заводського виготовлення, застосування новітніх розробок в обл...
Safegood, г. Киев, 30-04-2024, Продам
Кешбокс TS 0035 2
810 грн.
Металева шкатулка Кешбокс TS 0035 добре підходить для зберігання грошей чи інших цінних речей помірної вартості. Завдяки невеликим розмірам його мо...
Safegood, г. Киев, 30-04-2024, Продам
Дитячий сейф LS.20.K Виробник: Griffon 2
1500 грн.
Дитячий сейф LS.20.K виготовлений українською компанією "Паритет-К". Дана модель стане чудовим подарунком дітям шкільного віку для зберіг...
Safegood, г. Киев, 30-04-2024, Продам
Меблевий сейф GMK/7 4
27 483 грн.
Сейф меблевий зламостійкий для дому та офісу від італійського виробника TECHNOMAX. Передові технології виробництва та ультрасучасні механізми робля...
Safegood, г. Киев, 30-04-2024, Продам
Вбудований сейф AW-1 3329 2
10 200 грн.
Серія AW-1 торгової марки Valberg – це стінні зламостійкі сейфи. Клас опору до зламу: 1, EN 1143-1. Вбудовувані сейфи – одне з найпоширеніших ріше...
Safegood, г. Киев, 30-04-2024, Продам
Ультра Сейф
Условия продажи, доставки и оплаты

Способи доставляння
Кур'єром по Києву
При сумі замовлення понад 1500 грн доставляння по Києву здійснюється безкоштовно.
Оплата доставлення буде згідно з цінами у таблиці нижче:

Вага сейфу

До 150 кг

Від 160 до 300 кг

Від 310 до 450 кг

Ціна доставляння на 1-й поверх у межах м. Києва

БЕЗКОШТОВНО при замовлені від 1500 грн.

БЕЗКОШТОВНО при замовлені від 1500 грн

БЕЗКОШТОВНО при замовлені від 1500 грн

Кожен поверх за відсутності лифту

150.00 грн.

300.00 грн.

500.00 грн.

Доставлення здійснюється по Києву, а також по Київській області протягом 2-х днів після оплати товару з 08:00 (за домовленістю) до 17:00 з понеділка по п'ятницю (або за домовленістю з менеджером магазину).

У вартість доставляння не входить збірка металевих меблів, якщо вони поставляються у розібраному вигляді.

Служба доставлення не виконує кріплення сейфів та не проводить інструктаж з використання.

Доставляння товарів вартістю нижче 1500 гривень виконується виключно Нова пошта/Делівері.

Самовивіз у Києві
Ви можете самостійно забрати своє замовлення з нашого пункту видачі з понеділка по п’ятницю з 9:00 до 19:00, у суботу з 10:00 до 18:00 або зі складу з понеділка по п'ятницю з 9:00 до 16:00.

Пункт видачі знаходиться у Києві на вул. Бойчука, 2/34.

Просимо заздалегідь уточнювати наявність товару за номерами телефонів інтернет-магазину.

По Україні
Доставляння по Україні здійснюється такими перевізниками: Делівері, Нова пошта. Вартість доставляння по Україні потрібно уточнювати у менеджерів відповідного перевізника.

Накладеним платежем (оплата при отриманні) відправлення можливо тільки службою перевезення Нова пошта. Мінімальна передоплата складає 150 грн. Вартість зворотної відправки грошей оплачує замовник.

Способи оплати
Готівковий
Оплатити готівкою при отриманні товару або у пункті видачі у Києві на вул. Бойчука, 2/34.

Безготівковий
Оплата за безготівковим розрахунком можлива при купівлі товару від 1500 гривень. Виставлений рахунок дійсний протягом 14 днів.

Для оплати необхідно надіслати на електронну пошту infosafegood@ukr.net наступні документи:

Свідоцтво про державну реєстрацію або Виписку з єдиного державного реєстру.
Свідоцтво платника ПДВ, якщо клієнт таким є.
Доручення на фізичну особу, яка буде одержувати товар.
Отримати товар може лише особа, на яку виписано доручення. Для отримання товару необхідно пред'явити доручення та паспорт фізичної особи, яка вказана у дорученні.

Кредитною карткою
Оплатити замовлення кредитною карткою можна у магазині в Києві на вул.Бойчука, 2/34 або зробивши банківський переказ.

Общая информация

Інтернет-магазин, що спеціалізується на продажу сейфів і металевих меблів «SafeGood». Ми є невеликим, але дружним і професійним колективом, що із задоволенням допоможе розібратися у виборі такого актуального на сьогоднішній день виробу, як сейф. Яким же чином ми здійснюємо нашу допомогу, запитаєте Ви? Давайте розбиратися!

Ми прагнемо, у першу чергу, не просто продати товар, а допомогти нашим клієнтам придбати сейф, який буде максимально повно відповідати саме їх власним потребам і призначенню (так, призначення сейфу теж варіюється). Допоможемо у підборі оптимального розміру, та у дизайні виробу, щоб він зміг гармонійно доповнити інтер'єр. І навіть якщо так станеться, що серед усіх варіантів готових моделей жоден сейф не підійде, ми зможемо розв’язати питання за допомогою власного виробництва.
Досвід більшості наших співробітників обчислюється десятками років, тому Ви можете не сумніватися – вони багато знають про продукцію, за яку розповідають Вам. І це не інформація на рівні випадкових роликів у мережі, де часто вміст, м'яко кажучи, відірвано від повсякденної дійсності. Ці люди на особистому досвіді знайомилися з особливостями різних моделей сейфів та їх конструкцією, системами замикання і роботою різних типів сейфових замків, специфікою монтажу та місця розташування у різних приміщеннях.
Важливим пунктом у нашій роботі є наявність салону-магазину “Сейфи, замки” у Києві, в якому Ви можете ознайомитися з більшою частиною продукції з великого списку позицій, що продається нашим інтернет-магазином. Як говорить народна мудрість: «Краще один раз побачити, ніж сто разів почути», чи не так? Саме в салоні-магазині “Сейфи, замки” на вул. Бойчука, 2/34. Ви зможете оцінити, наскільки легко і широко відчиняються двері, яка вага сейфа, особисто перевірити зручність відкривання замку, місткість і специфіку розміщення цінностей різних габаритів безпосередньо у самому сейфі. Хіба це легко реалізувати, якщо користуватися лише картинкою і короткою інформацією з опису?
Широкий асортимент продукції забезпечує один з найбільш важливих аспектів для кінцевого користувача – можливість вибору. Ми представляємо сейфи різних типів, наприклад, меблеві, стінні вбудовувані, банківські, збройові, готельні, а також різних класів опору та вогнестійкості. Крім усього вищезгаданого, різноманітність сейфів нашого магазину полягає в тому, що ми працюємо не тільки з українськими виробниками (Лука Сейфи, Паритет-К, Griffon, УХЛ-Маш), але і мануфактурами Італії (Technomax), Південної Кореї (Eagle Safes), Словаччини (Safetronics), Німеччини (MDTB), Росії (Промет, Valberg, AIKO).
Ми працюємо швидко, ефективно та максимально якісно. Швидкість доставки забезпечується власною службою, що досттавляє товари по Києву та області. По території України здійсніємо доставку за допомогою відділень Нова Пошта та Ін-Тайм. Гарантію якості забезпечують досвідчені фахівці, що займаються гарантійним ремонтом, так і післягарантійним обслуговуванням придбаної продукції. Як і в звичайних магазинах, у нас ви можете реалізувати право повернення в 14-денний термін за наявності чека і відсутності порушення товарного виду товару, що повертається. Оплату ви можете здійснити у будь-якій зручній для Вас формі: готівковий/безготівковий розрахунок або карткою VISA і MasterCard.
Заходьте на наш сайт, приходьте до нас у салон-магазин, дзвоніть і пишіть на e-mail,
Ви обов'язково залишитеся задоволені.
Інтернет-магазин «SafeGood» чекає Вас!

ru
/ru/
0