Пользователь:
ViknaSteli /  отзывы, инфо.
Ключевые слова:
 /  Объявления пользователя - ViknaSteli

Объявления пользователя - ViknaSteli

Всего найдено, объявлений: 10 (в т.ч. архивные). Показаны: 1 - 10. Режим отображения:
Металопластикові вікна та двері 6
1800 грн.
Металопластикові вікна - один з важливих елементів будинку, який сприяє створенню комфортних умов проживання. Переваги енергоефективність, шумоізол... Цена: 1800 грн.
Жалюзі горизонтальні та вертикальні 8
330 грн.
Пропонуємо жалюзі горизонтальні та жалюзі вертикальні. Горизонтальні жалюзі виготовлені з алюмінію.На вибір ширина ламелі 16 мм та 25 мм. Тканинні ... Цена: 330 грн.
ViknaSteli, Ровно, 23-04-2024, Продам / купить
Тканинні ролети 8
400 грн.
Широкий асортимент. Помірні ціни. Різні варіанти систем керування (система стандарт,класик,профіль). Способи фіксації-струна/магніт. Термін виг... Цена: 400 грн.
ViknaSteli, Ровно, 23-04-2024, Продам / купить
Москітні сітки 6
275 грн.
Москитні сітки будь-яких розмірів та кольорів - білі, коричневі, золотий дуб та інші; сітки на петлях що відкриваються. Найдоступніші ціни. Швидко... Цена: 275 грн.
ViknaSteli, Ровно, 23-04-2024, Продам / купить
Підвіконня та металеві водовідливи 7
140 грн.
Пропонуємо підвіконня (WDS, Openteck, Danke, Standart, Komfort, Kraft, Crystalit) а також металеві водовідливи будь-яких розмірів та кольорів. Терм...
ViknaSteli, Ровно, 23-04-2024, Продам / купить
Дитячий блокуючий замок 3
140 грн.
Блокуючий замок на металопластикові вікна стане гарантом безпеки дитини у Вашій оселі. Є простим в монтажі, має режим вентиляції кімнати, компактни...
ViknaSteli, Ровно, 23-04-2024, Продам / купить
Натяжні стелі виробництва Німеччина, Бельгія, Китай 8
300 грн.
Пропонуємо встановлення натяжної стелі виробництва Німеччина,Бельгія та Китай. На вибір велика гама кольорів та фактур: глянець , мат , сатин , нап...
Матові натяжні стелі 5
300 грн.
Пропонуємо натяжні стелі виробництва Німеччина та Китай. Матові натяжні стелі – це імітація ідеально пошпатльованої та пофарбованої стелі. Ця стеля...
Глянцеві натяжні стелі 8
300 грн.
Ідеальні для сучасних стилів оформлення інтер'єрів. Глянцева стеля візуально збільшує приміщення, відображає предмети, що перебувають у приміщ...
Захисні ролети 3
2800 грн.
Пропонуємо виготовлення під замовлення зовнішніх захисних ролет . Широка кольорова гама та різні види полотен: суцільне, перфороване, гратчасте. Уп...
ViknaSteli, Ровно, 23-04-2024, Продам
ViknaSteli
Общая информация
Займаємось продажем та встановленням металопластикових конструкцій у Рівному та Рівненській області. Є офіційним представником від заводу-виробника RikDom (Луцьк). Виготовляємо металопластикові конструкції будь-яких розмірів (як стандартних- так і за Вашим індивідуальним замовленням).
Працюємо з такими профільними системами як WDS (Україна), Aluplast (Німеччина), WinTech (Україна),VST (Україна),Salamander (Німеччина). Виконуємо замовлення якісно ,у найкоротший термін та за помірними цінами.
Також займаємось продажем та встановленням натяжних стель виробництва Німеччина та Китай. Широкий вибір кольорів та фактур: глянець , мат , сатин , фотодрук , поєднання кольорів та інше. Гарантія на ПВХ плівку складає 12 років.
Здійснюємо монтаж за один день.Надаємо безкоштовні консультації та заміри. Допоможемо втілити в реальність будь-яку Вашу ідею.

Додаткова займаємось продажем всіх супутніх товарів до металопластикових вікон: підвіконь,водовідливів,москітних сіток,тканевих ролетів,вертикальних та горизонтальних жалюзів, дитячих блокуючих замків та іншої віконної фурнітури.
ru
/ru/
0