Пользователь:
Ірина Миколаївна /  отзывы, инфо.
Ключевые слова:
 /  Объявления пользователя - Ірина Миколаївна

Объявления пользователя - Ірина Миколаївна

Всего найдено, объявлений: 6 (в т.ч. архивные). Показаны: 1 - 6. Режим отображения:
Матрица гранулятора ОГМ, запчасти гранулятора ОГМ
2900 €
Предлагаем немецкие матрицы фирмы GRAF, испанские Mabrik, ролики для изготовления гранул из древесных отходов, лузги подсолнечника, торфа, камыша, ... Цена: 2900 €
СПД Грищенко, Вишнёвое, 24-04-2024, Продам / купить
Пелета паливна 6мм Пеллета топливная 6мм от производителя 2
Виробництво паливних пелет з сосни 6мм, зольністью 0,4%. Упаковка біг-бег та мішки по 15кг. Производим и продаем древесные пеллеты (гранулы) диам...
СПД Грищенко, Житомир, 24-04-2024, Продам / купить
Планшайба гранулятора ОГМ
38 000 грн.
Планшайба лита гранулятора ОГМ 1,5. В комплекті з гайками, шпонкою, та стопорним кільцем. Виробництво всіх деталей на прес гранулятор ОГМ 1,5. За... Цена: 38 000 грн.
СПД Грищенко, г. Киев, 24-04-2024, Продам / купить
Ролики обичайки гранулятора ОГМ 1.5 3
4300 грн.
Производство роликов на ОГМ 1,5, обечайек роликов пресса ОГМ 1,5, шестерней, планшайб, валов, вал-шестерней, шестерней, плит крепления роликов, хом... Цена: 4300 грн.
СПД Грищенко, Вишнёвое, 24-04-2024, Продам / купить
Запчастини гранулятора ОГМ 1, 5 3
Производим и реализуем запчасти для грануляторов ОГМ 1,5. Производство роликов (роллеры), обоймы роликов, планшайбы, шестерни, вал-шестерня, вал т...
СПД Грищенко, г. Киев, 24-04-2024, Продам / купить
Пелети паливні 6мм 8мм
Паливні пелети 6мм,8мм, сосна, зольність 0,4%, упаковка біг-бег або мішок 15кг. Виробництво, Київська обл.
СПД Грищенко, Белая Церковь, 24-04-2024, Продам / купить
Ірина Миколаївна
Общая информация

Компанія є виробником гранул (пелет) з відходів деревини, ліній гранулювання ОГМ, дистриб’ютором твердопаливних та пелетних, побутових і промислових котлів українського виробництва «Кotlant», промислових піролізних котлів для повітряного опалення, а також побутових піролізних печей типу Булерьян.

Наші котли характеризуються широким діапазоном потужностей (від 6 до 2000 кВт), що дозволяє їм успішно функціонувати як в побутових умовах, опалюючи невелике житлове приміщення, так і в промислових масштабах, опалюючи офісне, складське або виробниче приміщення до 15000 м2.

Tвердопаливні, пелетні котли і повітряне опалення для котеджів, торгових та офісних центрів, ресторанів, готелів, складів, промислових і сільськогосподарських об'єктів, (проектування комплектація об'єкта, монтаж, налагодження). Оперативно виїдемо на об'єкт, ознайомимося з реальними особливостями об'єкта на місці монтажу і встановлення обладнання, зробимо розрахунки і в короткий термін запропонуємо варіанти комплектації і технічних рішень.

Відмінними характеристиками наших котлів є високий ККД і можливість використання в якості палива широкого спектру матеріалів: дрова, пелети, брикети, торф, відходи деревини і сільського господарства, вугілля, тріски, соломи і т. д (вологістю до 50%).
В даний час ринок постачальників обладнання для гранулювання є широко представленим. Важливим при виборі постачальника є сервісне обслуговування. Найбільш кращий варіант - коли постачальник має своє виробництво і сам виробляє обладнання для виробництва пеллет. Багаторічний практичний досвід дозволяє нашому підприємству вирішувати поставлені завдання в комплексі, починаючи від виготовлення окремих запчастин до установки і введення в експлуатацію комплексних ліній з гранулювання. Ми в повному обсязі виконуємо взяті на себе зобов'язання по гарантійному обслуговуванню устаткування, своєчасному виїзду сервісного інженера при збої в роботі обладнання, постачання запасних частин до пресів серії ОГМ.

ru
/ru/
0