/  Недвижимость  /  Квартиры  /  1-комнатные  /  Продаж 1-к квартира Луцьк, Тарасове, 52000 $
 /  ... / ... / 1-комнатные
Продам / купить
Продаж 1-к квартира Луцьк, Тарасове, 52000 $, Луцк
Продам / купить

Продаж 1-к квартира Луцьк, Тарасове, 52000 $, Луцк

Регион: вся Украина, Волынская обл. / Луцк   (Боголюбська, 119)
Архивное объявление
Найти похожие
Набридло жити в старезному багатоквартирному мурашнику і постійно переплачувати за комуналку? Купуйте сучасне житло та насолоджуйтесь новою якістю особистого життя!
Відеопрезентація: youtu.be/uaN5SA2ewxs
Пропонуємо комфортну однокімнатну квартиру у новому цегляному будинку житловий комплекс Італійський (вул. Боголюбська).
Загальна площа 47 кв.м., зручне внутрішнє планування: ерганомічна кухня (12 кв.м.), комфортна кімната (19 кв.м.) із просторою заскленою лоджиєю (6 кв.м.); компактний коридор (5 кв.м.) і сумісний санвузол (5 кв.м.).
Квартира розташована на 2-му поверсі (із загальних 5-х) максимально комфортно як в плані пішого підйому, так і можливого користування ліфтом. (//www.ukrboard.com.ua)
Функціонує автономне опалення (двоконтурний газовий котел - на подачу тепла і підігрів води), покладена зонована тепла підлога (кухня/коридор/санвузол/лоджия), встановлені усі необхідні лічильники (газ/вода/світло) квартира дуже тепла й економна у сплаті комунальних послуг.
Тихий спокійний район, у хвилинній відстані від міської інфраструктури і з відмінною транспортною розв’язкою. Поруч зупинка громадського транспорту, магазини, кав’ярня, відділення Нової пошти. Впорядковане внутрішньобудинкове подвір’я з сучасним дитячим майданчиком, місцями відпочинку і парковкою для авто мешканців.
У квартирі виконаний якісний внутрішній ремонт, розведена мідна електропроводка, встановлені добротні вхідні двері та енергозберігаючі металопластикові вікна.
Квартира готова до фінального облаштування і швидкого заселення нових мешканців. Чудовий варіант в якості інвестиції, купівлі для подальшого особистого проживання або вигідної здачі в оренду.
площа: 47/18/12 м2, поверх: 2/5
Дополнительно
ID объявления: #3086649 (добавлено зарегистрированным пользователем)
Постоянный адрес объявления: 
Показов / просмотров за сегодня: ?, всего: ?
 
Похожие свежие объявления
Среди них есть много интересных...
ru
/ru/
0