/  Недвижимость  /  Квартиры  /  1-комнатные  /  Продаж 1-к квартира Луцьк, 26500 $
 /  ... / ... / 1-комнатные
Продам / купить
Продаж 1-к квартира Луцьк, 26500 $, Луцк
Продам / купить

Продаж 1-к квартира Луцьк, 26500 $, Луцк

Регион: вся Украина, Волынская обл. / Луцк   (Сенаторки Левчанівської, 2)
Архивное объявление
Найти похожие
ТЕРМІНОВО

Продам бюджетну однокімнатну квартиру в історичному центрі Луцька на вул. Сенаторки Левчанівської (перетин вул. Лесі Українки і Богдана Хмельницького)! Чудовий інвестиційний об’єкт або оптимальний варіант для поціновувачів життя в центрі міста.
Загальна площа квартири 32 кв.м.: кухня 6 кв.м., кімната майже 17 кв.м., компактний коридор, сумісний санвузол і відкритий затишний балкон.
Встановлений лічильник на світло, наявна газова колонка. Квартира тепла й економна в сплаті комунальних платежів.
Цегляний будинок, квартира розташована на третьому (із загальних 4-ох) житловому поверсі, є не кутовою, вікнами виходить історичну міську забудову. (//www.ukrboard.com.ua)
Чистий під’їзд, встановлено кодовий замок. Впорядкована прибудинкова територія, є дитячий майданчик і невелика парковка для авто мешканців.
Історичний центр Луцька, з пішою доступністю до ЦУМу, Драмтеатру, Центрального ринку та парку, замку Любарта. Неподалік кілька шкіл, зупинка громадського транспорту, безліч відпочинкових та побутових закладів.

Житло для особистого проживання, квартира під здачу в оренду або просто вигідна інвестиція в нерухомість? Правильними будуть усі можливі варіанти!
Телефонуйте домовимось
площа: 32/16/6 м2, поверх: 3/4
Дополнительно
ID объявления: #3078037 (добавлено зарегистрированным пользователем)
Постоянный адрес объявления: 
Показов / просмотров за сегодня: ?, всего: ?
 
ru
/ru/
0