Якість зерна. Маса 1000 зерен 43,1 г. Натура зерна 764 г/л, загальна склоподібність 94 %, вміст сирого протеїну 16,9%, сирої клейковини – 30,0%, сила борошна 177 о.а., об’єм хліба 650 см3, показник седиментації 75 мл.
Агротехнічні вимоги. Сорт інтенсивного типу. Агротехніка загальноприйнята для вирощування за інтенсивною технологією в даній зоні. Строк сівби ранній – перші дні початку польових робіт. Оптимальна норма висіву залежно від попередника, стану грунту та строків сівби 5,5–6,0 млн. схожих насінин на 1 га. Глибина загортання 3–5 см з наступним коткуванням. На високому фоні мінерального живлення найбільш оптимально поєднує високі врожаї з відмінною якістю зерна. Для забезпечення високих урожаїв високоякісного зерна необхідно проводити 2–3-разову обробку посівів проти шкідників та хвороб.
За останні 3 роки врожайність сорту Сімкода миронівська на полях СТОВ "Перемога" склала 60,7 ц/га.
Автор, контакты
Василь Пронтенко / отзывы, инфо. / оценка активности