Користувач:
Містім /  відгуки, інфо.
Ключові слова:
 /  Оголошення користувача - Містім

Оголошення користувача - Містім

Всього знайдено, оголошень: 5 (в т.ч. архівні). Показані: 1 - 5. Режим відображення:
Архівні оголошення
Добавка комплексна на основі полікарбоксилатів К-12
55 грн.
«КОМПЛЕКС К-12» рідка добавка, що забезпечує пластичність бетонної суміші, збільшує водонепроникність, ранню та марочну міцність бетонів і розчинів... Ціна: 55 грн.
Добавка сильнопластифікуюча та сильноводоредукуюча К-5
14 грн.
«КОМПЛЕКС К-5» рідка добавка, що збільшує ранню та марочну міцність бетонів та розчинів, розріджує бетонну суміш, забезпечує протиморозний ефект. ... Ціна: 14 грн.
Добавка для бетонів та будівельних розчинів поризуюча К-4
24 грн.
«КОМПЛЕКС К-4» рідка добавка, що забезпечує повітровтягування у важкі та легкі бетони, розчини та підвищує їх пластичність. Не викликає корозії ар... Ціна: 24 грн.
Добавка для pалізобетонних виробів К-7
21 грн.
«КОМПЛЕКС К-7» рідка добавка, що збільшує ранню та марочну міцність бетонів та розчинів, розріджує бетонну суміш, забезпечує протиморозний ефект. ... Ціна: 21 грн.
Добавка для пінобетону повітровтягуюча піноутворююча К-13
48 грн.
«КОМПЛЕКС К-13» рідка добавка, що при інтенсивному перемішуванні з водою утворює стійку піну. Не викликає корозії арматури та цементного каменю. ...
Містім
Умови продажу, доставки та оплати
Безготівкова оплата, усе обговорюється безпосередньо з клієнтом і про оплату і про доставку
Загальна інформація

Виготовляємо та реалізуємо добавки для бетонів та розчинів СИСТЕМИ "КОМПЛЕКС" європейської якості.

Завдяки нашим добавкам можна поліпшити якість бетону.
Практичність, довговічність матеріалу, його стійкість до зовнішніх чинників значно поліпшуються завдяки певним добавкам від НВП "МІСТІМ".
Вартість таких добавок буває найчастіше прийнятною, тому багато покупців бетону звертаються до нас за додаванням різних речовин для поліпшення якості матеріалу.
Різні добавки для бетону — суперпластифікатори є дуже поширеними і затребуваними. Варто відзначити, що багато компаній і підприємства займаються створенням, виготовленням особливих речовин для бетону, але саме НВП "МІСТІМ" є зарекомендованим виробником на ринку України понад 20 років, що дозволяє поліпшити його властивості, якості. Фахівцям після додавання деяких речовин працювати набагато легше з таким матеріалом.
Якщо раніше такі добавки використовувалися вкрай рідко, то тепер їх можна помітити досить часто. Завдяки нашим добавкам процес будівництва просувається набагато швидше і простіше. Бетон виходить необхідної консистенції. Він відмінно підходить для застосування, а в будівництві його використовувати набагато приємніше. Не потрібно думати, що такі добавки є шкідливими, навпаки, вони впливають на представлений матеріал найкращим чином. Зовсім не дивно, що багато покупців вважають за краще купувати бетон з вмістом таких речовин.

ua
/ua/
0