Пользователь:
Иванна /  отзывы, инфо.
Ключевые слова:
 /  Объявления пользователя - Иванна

Объявления пользователя - Иванна

Записи не найдены.
Попробуйте изменить параметры поиска.
Иванна
Условия продажи, доставки и оплаты
FCA м.Васильків Київська область.
Общая информация

ТОВ «НВП« Укрвермикулит »засноване в 2000 році. За 14 років, що минули з дня заснування, ми пройшли важкий шлях становлення від маленької компанії, що виробляє один простий продукт, до великої різнопланової організації, яка впровадила інноваційні рішення в свою роботу. Наша компанія має ряд патентів на свої винаходи, які допомагають зробити світ трішки тепліше, екологічніше і безпечніше. Погодьтеся, використовувати в садівництві наш спучений вермикуліт, вироблений без застосування рідкого палива, значно приємніше, а наші «теплі» штукатурки дозволяють пам'ятати, що утеплення не завжди асоціюється із застосуванням шкідливих продуктів. Наші жароміцні бетони з температурою застосування до 1100 ° С захищають технологічне обладнання безлічі українських ТЕС, а вогнестійкі вермикулітові плити нашого виробництва захистили людей не від однієї пожежі. Ми виробляємо спучений перліт і високотемпературний клей, безліч інших корисних продуктів, але все це об'єднує наше прагнення зробити наш вчорашній продукт краще не завтра, а вже сьогодні.

   І головне, все чого ми добилися, було б принципово неможливим без наших надійних багаторічних партнерів. Саме вони рухали нас вперед, ставили перед нами нерозв'язні, на перший погляд, завдання і завдяки яким ми досягали успіхів. Наші партнери - це вся Україна, тут і індустріальний схід України, де живуть працьовиті й талановиті люди, і центр України, і, безумовно, західна частина нашої Батьківщини. Наші клієнти говорять на різних мовах, мають різні погляди на події, але всі вони зробили нас трішки краще.

   Ми докладемо всіх зусиль для того, щоб співпраця з нами не затьмарювало невігластво, непрофесіоналізм, необов'язковість і інші «принади», що зустрічаються в бізнесі.

ru
/ru/
0